IWAS - geüpcyclede designproducten

IWAS, een internationaal sociaal upcycling platform, creëert stijlvolle, geüpcyclede, alledaagse voorwerpen van dingen die anderen liever kwijt dan rijk zijn.

Dankzij IWAS worden glazen flessen, herbruikbare plastiek tassen, koffiezakken, rubber banden of spandoeken herwerkt tot hoogkwalitatieve designproducten, dingen die we elke dag gebruiken zoals glazen, theelichthouders, geurkaarsen, tassen, accessoires... Het productieproces is gebaseerd op artisanaal vakmanschap. Alle producten zijn 100 % geücycled en handgemaakt.

IWAS wil mensen bewust maken van sociale problemen en het milieu en deze problemen aanpakken op een economische en duurzame manier. Upcycling als route naar ecologische duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord, handgemaakt met het hart, ontworpen met stijl en competitief geprijsd.

Share the dream en maak van de wereld een mooiere plek. Koop een prachtig, kwalitatief IWAS product, om zelf van te genieten of om cadeau te geven!

 

Moederdagactie

Dankzij een samenwerking met de online plantenspecialist Wout, biedt IWAS 2 exclusieve plantensets aan:

  • een upcycled vaas met een droogboeket voor 29,95 euro
  • een set met 3 upcycled bowls met succulent (vetplant) voor 27,95 euro

Als lid van de Gezinsbond krijg je alvast 10 % spaarkorting. Maar er is meer: bovenop de spaarkorting, verdienen 5 leden die een vaas met droogboeket kopen + 5 leden die een set van bowls met succulent kopen hun aankoop 100 % terug in spaartegoed! Als dat geen mooi cadeau is!

De actie loopt van 13 april tot en met 15 mei 2021.

 

Ledenvoordeel Gezinsbond

  • 10 % spaarkorting
  • De korting is geldig op alle producten in de IWAS-webshop. Vergeet niet om je lidnummer (zonder koppeltekens) in te vullen.
  • De korting is cumuleerbaar met andere kortingen of acties van IWAS.

 

IWAS Products

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.